Inloggen incasso

OVER ECHT ADVOCATUUR 

Welkom bij ECHT advocatuur! Wij zijn een modern advocatenkantoor gevestigd in het kleurrijke dorp Epe (Gelderland). Wij zijn uw partner op juridisch gebied. Specialist voor ondernemers, expert voor particulieren. Meer over ons weten? Lees dan verder.


WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn ECHT advocatuur. Waarom heten wij ECHT? Omdat wij echt goed zijn! Waarom? Onder meer door onze drive en ambitie. Wij willen namelijk de beste zijn in wat wij doen. 

Wij zijn graag advocaat, herkennen ons in de kernwaarden van de advocatuur, houden onze kennis op peil en gaan maximaal voor resultaat. Daarbij hebben onze gedreven advocaten maar één belang en dat is úw belang.

Uw belang staat namelijk voorop! Altijd. En in iedere zaak weer. Vol passie en overgave zetten wij ons in om voor u een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. WAAROM ZOU U VOOR ECHT MOETEN KIEZEN?

Als u voor ECHT advocatuur kiest, dan kiest u voor betrokkenheid, vakmanschap, daadkracht en scherpe tarieven. Bij ons geen ingewikkelde en lastige teksten, maar een persoonlijke aanpak en een helder en praktisch advies.

Onze werkwijze en aanpak is oplossingsgericht: hard als het moet, praktisch als het kan. Wij denken in oplossingen en niet in problemen. Onze aanpak is in de praktijk zeer succesvol. Veel cliënten kiezen voor ons kantoor en in de afgelopen jaren hebben wij talloze cliënten naar tevredenheid geholpen. 

Wordt u geconfronteerd met een geschil of een juridisch probleem en wilt u ECHT goed geholpen worden? Neem dan snel contact met ons op. Zowel voor procedures als juridisch advies: het enthousiaste team van ECHT advocatuur staat altijd voor u klaar. 


ONS TEAM

Specialisatie zodat de kennis ECHT tot een oplossing leidt. Specialisatie is wat een advocaat de beste in zijn vak maakt. Wij behandelen daarom niet alle rechtsgebieden, maar alleen de rechtsgebieden waar we goed in zijn. ECHT goed! Kunnen wij uw vraag niet beantwoorden, dan verwijzen wij u door naar één van onze waardevolle en betrouwbare samenwerkingspartners.