Inloggen incasso

Bert Jan Souman

Advocaat | Partner

Bert Jan Souman

Advocaat en mede-eigenaar ECHT advocatuur

Bert Jan studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Bert Jan Souman is sinds 2004 advocaat en sinds 2007 aan ECHT advocatuur verbonden als advocaat en partner.

Bert Jan staat bij zijn cliënten bekend als een zeer betrokken en doortastende advocaat. Het is nooit leuk om in een geschil te belanden, maar als het dan toch gebeurt, dan bent u bij Bert Jan in goede handen. Met zijn scherpe blik en praktische kijk op het recht helpt Bert Jan zijn cliënten snel weer vooruit.

Specialisatie

Bert Jan heeft een boeiende rechtspraktijk. Het zwaartepunt hiervan ligt op het gebied van arbeidsrecht. Daarnaast heeft hij een gevarieerde proces- en adviespraktijk, met de nadruk op het ondernemingsrecht en het overeenkomstenrecht.

Met de specialisatieopleidingen Grotius Arbeidsrecht en Burgerlijk Procesrecht Magna Charta op zak, is Bert Jan dé specialist bij uitstek om u te voorzien van advies bij complexe vraagstukken. Hij is betrokken, daadkrachtig en is breed geïnteresseerd.

Als lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten (VAAN) blijft hij op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen binnen de advocatuur.

Persoonlijk

Maatschappelijk betrokken: dat is Bert Jan. De kennis en kunde die Bert Jan door de jaren heen heeft verzameld zet hij graag in op diverse vlakken. Bert Jan is actief (geweest) binnen diverse uiteenlopende besturen. Daarnaast is hij een fervent liefhebber van voetbal en met name van de voetbalcultuur. PEC Zwolle is zijn club maar de afgelopen decennia heeft hij vele andere clubs en stadions bezocht: ‘het gaat om de totaalbeleving’.

Contact opnemen met advocaat Bert Jan Souman

e-mail: jl.souman@echtadvocatuur.nl
tel: 085-2108512

Registratie rechtsgebieden

Bert Jan heeft arbeidsrecht en burgerlijk procesrecht geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten. Op grond van deze registratie is Bert Jan verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.