Inloggen incasso

Irma Diepenmaat

Advocaat

Irma Diepenmaat

Advocaat ECHT advocatuur

Irma studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. Na het behalen van haar bachelor, volgde zij achtereenvolgens de Master Recht en Onderneming en de Master Privaatrecht. Zowel tijdens als na haar studie is Irma werkzaam geweest bij een grote verzekeringsmaatschappij. Vervolgens heeft Irma brede ervaring opgedaan bij diverse advocatenkantoren. Sinds 2020 is zij werkzaam bij ECHT advocatuur.

De  stijl van Irma is gedreven, toegankelijk en resultaatgericht. Irma schept graag duidelijke verwachtingen bij haar cliënten en gaat voor een praktische en oplossingsgerichte aanpak.     

De advocatuur heeft mij altijd getrokken. Ik vind het een uitdaging om mij te verdiepen in juridische vraagstukken en, binnen het voortdurend ontwikkelende recht, zowel juridisch als praktisch met cliënten mee te denken. Door het juridische te combineren met het praktische kun je wat mij betreft pas echt van toegevoegde waarde zijn voor je cliënt. Mijn doel is altijd het bereiken van een oplossing waar mijn cliënt tevreden over is.

Specialisatie

Tijdens haar studie heeft Irma zich gespecialiseerd in zowel het arbeidsrecht als het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Irma is bij ECHT werkzaam binnen het arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht. Daarnaast is Irma lid van de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA). 

Persoonlijk

Naast haar werkzaamheden bij ECHT advocatuur is Irma actief als juridisch adviseur bij de wetswinkel te Epe.

Contact opnemen met Irma Diepenmaat

e-mail: i.diepenmaat@echtadvocatuur.nl
tel: 085-2108517