Nieuwsbrieven

Uw vordering incasseren: kies dan voor ECHT

Niets zo vervelend als onbetaalde facturen. Het levert niet alleen ergernis op maar kan ook tot financiële problemen leiden. U zit immers ook met uw lasten die voldaan moeten worden. In dat geval kunt u er voor kiezen om zelf achter uw geld aan te gaan, maar dat kost vaak veel tijd en energie die u liever in uw eigen bedrijf had willen steken.

Veel ondernemers kiezen er dan ook voor om hun vordering of debiteurenportefeuille uit handen te geven aan een incasso specialist. Bij ECHT advocatuur bent u daarvoor aan het juiste adres! De advocaten van ECHT advocatuur hebben ruime ervaring in het incasseren van uw openstaande vordering. Daarbij houden wij ook uw relatie met uw debiteur in het oog. We gaan daarom stevig te werk als het moet, maar zijn coulant waar het kan.

Om te voorkomen dat u verstrikt raakt in een langdurig incassotraject, heeft ECHT advocatuur een incassoabonnement ontwikkeld. Met korte termijnen en strakke opvolgacties wordt uw debiteur duidelijk gemaakt dat er snel betaald dient te worden. Geen langdurige onzekerheid, maar binnen één maand hebt u duidelijkheid. En het mooie is: de kosten daarvan worden bij uw debiteur neergelegd.

Kiest u voor het incassoabonnement van ECHT advocatuur, dan kiest u voor betrouwbaar, betaalbaar, digitaal en deskundig:

  • een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige incassopartner;
  • altijd online toegang tot uw incassozaken;
  • altijd de mogelijkheid om een nieuwe zaak aan te melden;
  • de garantie dat binnen 24 uur de eerste (sommatie)brief naar uw debiteur wordt verzonden;
  • korting van ten minste € 30,00 per uur op ons reguliere tarief voor overige juridische vragen en/of procedures;
  • Kosten abonnement: € 295,00 exclusief 21% BTW per jaar.

Kortom, kiest u voor een incassoabonnement van ECHT advocatuur, dan behoren uw zorgen over uw debiteurenportefeuille tot de verleden tijd. U kunt zich dan focussen op uw eigen bedrijf en doen waar u goed in bent: ondernemen!

Wilt u een incasso abonnement afsluiten of zou u hierover graag meer informatie willen ontvangen, dan kunt u contact opnemen met Koen Horstman.