Incasso Oplossingen

Incasso Oplossingen

ECHT incasso is een volledig digitaal incasso advocatenkantoor, waarbij de controle van de processen wordt uitgevoerd onder toezicht en verantwoordelijkheid van advocaten. Betrouwbaar, betaalbaar, digitaal en deskundig!

ECHT Incasso heeft een online incassosysteem, waardoor u 7 dagen per week vorderingen kunt indienen, de status van uw vorderingen kunt inzien en kunt communiceren met de behandelaar van uw dossier wat de snelheid van de procedure ten goede komt.

De voordelen van het ECHT incasso oplossingen abonnement:

  • Een advocaat kan in tegenstelling tot een incassobureau of deurwaarder alle zaken behartigen, ongeacht de hoogte van de vordering.
  • Uitsluitend incasso advocaten mogen procederen boven de € 25.000,00 en het faillissement aanvragen van een debiteur.
  • Onze "Profit Letter" (een commerciële laatste aanmaning op briefpapier van ECHT advocatuur) die voldoet aan alle wettelijke eisen die daaraan gesteld zijn.
  • Incasso advocaten zijn gespecialiseerd in B2B trajecten.
  • Binnen het ECHT Incasso abonnement heeft u een gereduceerd advocatenuurtarief. U betaalt slechts € 165,00 per uur excl. BTW - in plaats van € 200,00 per uur excl. BTW - ook als de procedure die u wilt voeren niet is aan te merken als een incassoprocedure. Bijvoorbeeld bij een arbeidsgeschil. Geeft u de voorkeur aan een bepaalde advocaat, dan zal het reguliere tarief van de advocaat van uw keuze in rekening worden gebracht.
  • Nieuw: mediation in het ECHT incassotraject.
  • ECHT incasso heeft een landelijke dekking voor onze opdrachtgevers: ook regionaal gespecialiseerd in Heerde, Epe, Hattem, Vaassen.

Voor een vrijblijvend gesprek met ECHT advocatuur of ECHT Incasso oplossingen kunt u contact opnemen met Koen Horstman, bereikbaar op telefoonnummer 085-2108513 of via de mail: k.horstman@echtadvocatuur.nl of incasso@echtadvocatuur.nl

ECHT advocatuur is aangesloten bij de vereniging van incasso-advocaten.
www.via-incasso.nl 

Medewerkers in dit vakgebied
Neem contact op met mij: 085-2108513
Lees meer

Koen Horstman

Advocaat | Partner

Lees meer

Mehmet Sakarya

Jurist