Nieuwsbrieven

ECHT advocatuur vernieuwt!

ECHT advocatuur in Epe vernieuwt. Advocaat Koen Horstman treedt toe als partner. Advocaat Luuk Steenbergen treedt terug. Hij richt zich voortaan nog meer op Insolved. Steenbergen blijft wel verbonden aan ECHT advocatuur.

Nieuwe maatschap 

De maatschap wordt voortaan gevormd door advocaat Bert Jan Souman (specialisatie arbeidsrecht en procesrecht) die sinds 2008 partner bij ECHT advocatuur is en Koen Horstman (specialisatie contractenrecht). Insolved is een apart bedrijf, dat ontstond op basis van de kennis en ervaring die bij ECHT advocatuur is opgedaan met de insolventiepraktijk, waar Steenbergen de trekker van is.


Over Insolved

Met Insolved worden mensen met problematische schulden effectief geholpen via een zelfontwikkelde, juridisch getoetste methode en online tool. Hierdoor kunnen schulden bijzonder zeer snel worden gesaneerd. Voor werkgevers is het een uitkomst omdat de schuldproblemen en bijkomende zorgen en procedures vaak leiden tot uitval van werknemers uit het arbeidsproces.

Steenbergen: ”In onze advocatenpraktijk hebben we door de jaren heen duidelijk gezien dat ondernemers veel voor hun personeel over hebben. Als medewerkers in de schulden komen, raakt hen dat op meerdere manieren. Door middel van de tool van Insolved kan  dat probleem worden opgelost  op een manier waar werkgever, werknemer en vaak ook familie bij gebaat zijn.”


Toekomst ECHT voor ondernemers 

Hoewel Steenbergen meer tijd aan de ontwikkeling van Insolved gaat besteden, verandert er voor cliënten van ECHT advocatuur weinig. Steenbergen blijft vanuit ECHT advocatuur bijvoorbeeld insolventiedossiers oppakken en optreden als curator. Tegelijk biedt het toetreden van Horstman wel een belangrijke stap voor de toekomst van ECHT advocatuur, legt advocaat Souman uit.

Souman: ”Afgelopen jaren is duidelijk geworden dat Koen Horstman en ECHT advocatuur goed bij elkaar passen. Koen richt zich vanuit zijn specialisatie eveneens op ondernemers. Zijn toetreden tot de maatschap maakt duidelijk dat ECHT advocatuur zich de komende jaren blijft ontwikkelen en inzetten voor het bedrijfsleven in Epe en wijde omgeving.”