Amanda Geling

Juridisch ondersteuner

Amanda Geling

“Mijn functie maakt het voor mij leuk omdat ik op kantoor de mensen ontvang waarmee ik vaak al telefonisch contact heb gehad. Ik vind het leuk om persoonlijk contact met ze te hebben. Dit in afwisseling met de administratieve ondersteuning die ik geef aan de advocaten maakt het voor mij een leuke functie.”


Amanda Geling is het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers (in geval van bezoek) en is daarmee het ‘visitekaartje’ van ons kantoor. Als juridisch ondersteuner heeft zij heel diverse werkzaamheden, van (telefonisch) klantcontact tot het ondersteunen van de advocaten op diverse rechtsgebieden. Amanda heeft een dienstverlenende instelling en waarborgt de kwaliteit. Ze is verantwoordelijk voor de facilitaire zaken en zorgt voor een representatief kantoor.


Amanda is in het verleden in verschillende functies werkzaam geweest, waardoor zij de ervaring heeft voor het diverse takenpakket van een juridisch ondersteuner. Zij heeft de basis gelegd met haar opleiding HEAO, richting MER.


In het kort
HEAO – management, economie en recht, Hogeschool Windesheim
MEAO – economisch/juridisch, Pascal College


e-mail: ajc.geling@echtadvocatuur.nl
tel: 0578-614029