Suzanne Buitenkamp

Advocaat

Suzanne Buitenkamp


“Mijn benadering is resultaatgericht; Ik geef een eerlijk inzicht in de juridische positie en de stappen die tot een oplossing kunnen leiden. Verder een no-nonsense houding. Steekwoorden die op mij van toepassing zijn: enthousiasme en interesse in het recht, streven naar rechtvaardigheid, het samenbrengen van belangen en behalen van duurzame oplossingen (winst), strijdlust.”


Suzanne Buitenkamp studeerde Nederlands privaatrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen, nadat zij haar propedeuse Management, Economie en Recht aan de Hanzehogeschool behaalde en is sinds 2009 advocaat bij ECHT advocatuur.


Suzanne rondde daarnaast in 2014 de postacademische opleiding leergang Insolventierecht succesvol af en wordt regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator in faillissementen. Zij heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan als curator en kan u van gespecialiseerd advies voorzien in de meest uiteenlopende kwesties. Daarnaast procedeert en adviseert zij regelmatig op het gebied van vastgoedrecht, huurrecht, overeenkomstenrecht en bestuursrecht (ruimtelijke ordening). Suzanne is nauwkeurig, scherp en zeer bekwaam in haar vak.    

Naast haar werkzaamheden bij ECHT advocatuur is Suzanne actief lid van Ladies Circle Epe.

In het kort
Postacademische opleiding leergang Insolventierecht
Nederland Privaatrecht Rijksuniversiteit Groningen
Propedeuse Management, Economie en Recht Hanzehogeschool
Ruime ervaring als curator
Veel proces- en advieservaring
Bestuursrecht (ruimtelijke ordening) | Vastgoedrecht | Faillissementsrecht


e-mail: shj.buitenkamp@echtadvocatuur.nl
tel:  085-2108514