Luuk Steenbergen

Advocaat

Luuk Steenbergen

“U heeft niets aan een meeloper. U wilt eerlijk kritisch juridisch advies, waardoor u snel weer op het goede pad bent.”


Luuk Steenbergen studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen, met als specialisatie privaatrecht en strafrecht. Luuk heeft in 2004 het kantoor overgenomen, nadat hij een aantal jaren bij Advocatenkantoor Van der Beek te Epe werkzaam is geweest. Hiervoor heeft hij werkervaring opgedaan als medewerker bij Groene Land Verzekeringen en als medewerker bij notariskantoor Haaijer Dohle en Van Drooge.


Luuk heeft de specialisatieopleiding Grotius – Insolventierecht succesvol afgerond. Daarnaast heeft hij de opleiding Financiële Economie voor curatoren afgerond. Hij is een zeer bekwaam en ervaren curator. Luuk schakelt snel en communiceert in korte lijnen. Hij is dé specialist om u te adviseren bij een bedrijfsreorganisatie, doorstart, faillissement of in geval van surseance van betaling. Luuk heeft daarnaast ruime ervaring als adviseur op het gebied van ondernemingsrecht (bedrijfsovernames), bestuursrecht (in het bijzonder ruimtelijke ordening) en economisch strafrecht. Ook op het gebied van arbeidsrecht kan hij u van een gedegen en onderbouwd advies voorzien.


Als creatief brein achter ECHT advocatuur is Luuk daarnaast verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en professionalisering van ons kantoor. Naast zijn werkzaamheden als advocaat/vennoot is Luuk lid van Insolad (Vereniging voor Insolventierecht Advocaten) en lid van Lions Epe. Hij is lid geweest van de Raad van Toezicht van Stichting Koppel te Epe, het bestuur van Tennisvereniging Epe en de Nederlandse Tafelronde 102 Epe. Tot slot is hij voormalig voorzitter van de Medezeggenschapsraad van Sint Bernardusschool Epe.


In het kort
Specialisatieopleiding Grotius Insolventierecht (Insolad)
Opleiding Financiële Economie voor curatoren
Nederlands recht, specialisatie privaatrecht en strafrecht Rijksuniversiteit Groningen
Specialist insolventie
Ruime ervaring als adviseur bij o.a. bedrijfsovernames
Creatief brein

Faillissementsrecht | Ondernemingsrecht | Economisch strafrecht

bereikbaarheid

  • di | wo | vrij - dossierwerkzaamheden


e-mail: lj.steenbergen@echtadvocatuur.nl
tel:  085-2108516