Irma Diepenmaat

Jurist

Irma Diepenmaat

Irma  studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. Na het behalen  van haar bachelor, volgde zij achtereenvolgens de Master Recht en Onderneming en de Master Privaatrecht. Zowel tijdens als na haar studie  is Irma werkzaam geweest bij een grote verzekeringsmaatschappij.  Vervolgens heeft Irma brede ervaring opgedaan bij diverse  advocatenkantoren.  Sinds 2020 is zij werkzaam bij ECHT advocatuur.

De  stijl van Irma is gedreven, toegankelijk en resultaatgericht. Irma  schept graag duidelijke verwachtingen bij haar cliënten en gaat voor een  praktische en oplossingsgerichte aanpak.     

De  advocatuur heeft mij altijd getrokken. Ik vind het een uitdaging om mij  te verdiepen in juridische vraagstukken en, binnen het voortdurend  ontwikkelende recht, zowel juridisch als praktisch met cliënten mee te  denken. Door het juridische te combineren met het praktische kun je wat  mij betreft pas echt van toegevoegde waarde zijn voor je cliënt. Mijn  doel is altijd het bereiken van een oplossing waar mijn cliënt tevreden  over is.’

Specialisatie

Tijdens  haar studie heeft Irma zich gespecialiseerd in zowel het arbeidsrecht  als het verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Irma is bij ECHT  werkzaam binnen het arbeidsrecht en aansprakelijkheidsrecht.     

Persoonlijk

Naast haar werkzaamheden bij ECHT advocatuur is Irma actief als juridisch adviseur bij de wetswinkel te Epe.

Contact opnemen met Irma Diepenmaat

e-mail: i.diepenmaat@echtadvocatuur.nl
tel: 0578-614029