Inloggen incasso

Facturen incasseren door een incasso advocaat

Niets is zo vervelend als een openstaande en onbetaalde factuur. Vaak gaat dit gepaard met smoesjes. Soms terecht, meestal niet. In alle gevallen kan een professioneel debiteurenbeleid een hoop ellende besparen. Ondanks dat kan het zijn dat een debiteur weigert de factuur te voldoen. In zo’n geval neemt een incasso advocaat van ECHT advocatuur de incassering graag van u over. De advocaten van ECHT advocatuur hebben veel ervaring in het incasseren van openstaande facturen en weten precies hoe zij uw wanbetaler aan moeten pakken.

Het incassotraject van echt advocatuur

De eerste stap is het versturen van een passende sommatiebrief. Gelijk in deze eerste brief wordt aanspraak gemaakt op de rente en de buitengerechtelijke incassokosten. Als daarna niet wordt betaald, dan zetten wij in overleg met u de stap naar de rechter.

Maatwerk is uiteraard ook mogelijk

In bepaalde situaties moet er direct gehandeld worden. Het versturen van een sommatiebrief kan dan niet worden afgewacht. Bij ons bent u ook aan het juiste adres als er direct zware drukmiddelen ingezet moeten worden. Daarbij kunt u denken aan:

  • Het leggen van conservatoir beslag;
  • Het aanvragen van het faillissement;
  • Het starten van een incasso kort geding.

In contact met een incasso advocaat

Hebt u een klant die niet wil betalen? Hebt u nog van iemand geld tegoed? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze advocaat incasso advocaat. Dat kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl). Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Onze specialisten
Meer info

Koen Horstman

Advocaat | Partner

Meer info

Bert Jan Souman

Advocaat | Partner