Inloggen incasso

Een vaste advocaat voor uw openstaande facturen

Wordt u met enige regelmaat geconfronteerd met langdurige openstaande facturen? Wilt u uw openstaande en onbetaalde facturen snel en vlot laten incasseren? Als u beide vragen met ‘ja’ hebt beantwoord, dan is een incasso abonnement van ECHT advocatuur dé ideale oplossing voor u!

Het incasso abonnement

Met een incasso abonnement van ECHT advocatuur hebt u uw debiteurenbeheer goed op orde. Het is de perfecte aanvulling op uw debiteurenbeheer. U krijgt namelijk de kwaliteit van een advocaat voor de prijs van een incassobureau.

Hoe werkt het incasso abonnement?

Veel ondernemers hebben weinig tijd om achter openstaande facturen aan te gaan. Met het incasso abonnement wordt incasseren gemakkelijk. U hebt namelijk 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegang tot onze online incasso module. U bepaalt zelf welke openstaande posten u aan ons overdraagt. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van de gegevens. Een incasso advocaat van ECHT advocatuur doet de rest!

Zorgvuldig incasseren

Wij beheren uw vordering met zorg en incasseren uw factuur op een verantwoordelijke en daadkrachtige manier. Daarbij hebben wij ook oog voor uw relatie met uw debiteur. Onze effectieve incasso werkwijze leidt er zelden toe dat uw klant daarna geen zaken meer met u wilt doen. Meer weten over onze werkwijze, klik dan hier.

Wat kost het incasso abonnement?

Het incasso abonnement kost slechts €295,00 exclusief 21% BTW per jaar. Hiervoor krijgt u 24/7 toegang tot onze online incasso module en kunt u jaarlijks 100 dossiers indienen. De eerste brief – een profit letter – wordt door ons verzonden en maakt onderdeel uit van het abonnement. De ervaring leert dat de meerderheid van de debiteuren, als gevolg van deze brief, alsnog betaalt.

Wordt er niet betaald, dan wordt het incassotraject voortgezet en wordt er een bedrag ad € 50,00 exclusief 21% BTW aan dossierkosten in rekening gebracht. Wordt er niets geïncasseerd, dan blijft het daar bij. Wordt er wel geïncasseerd, dan rekenen wij een provisie, die nagenoeg gelijk is aan de incassokosten die wij bij uw debiteur in rekening brengen. Uw debiteur betaalt dus onze kosten.

Uw eigen incasso advocaat

Bent u geïnteresseerd in een incasso abonnement? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl). Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Onze specialisten
Meer info

Koen Horstman

Advocaat | Partner

Meer info

Mehmet Sakarya

Advocaat