Inloggen incasso

Advocaat intellectuele eigendom

Uw foto gebruikt zonder toestemming? Teksten en ontwerpen van uw hand op de website van een ander? Uw merk of logo wordt door een ander gebruikt? Of wordt de uitvinding die u hebt gedaan gekopieerd door een ander? In deze gevallen wordt hetgeen u hebt bedacht ten onrechte gebruikt. De advocaten van ECHT advocatuur adviseren u over het voorkomen of terugdraaien van de schending van uw intellectuele eigendom.

Grote belangen

De belangen in het Intellectuele Eigendomsrecht zijn meestal groot. Intellectuele Eigendomsrechten zijn meestal het meest waardevolle bezit van een onderneming. Als ondernemer doet u er dan ook verstandig aan om uw bezit goed te beschermen. Zowel preventief maar ook zeker actief op het moment dat een andere partij inbreuk maakt op uw rechten.

Waar kunt u een intellectuele eigendomsrecht advocaat voor inschakelen?

Het Intellectuele eigendomsrecht is een complex rechtsgebied. Onze advocaat kan u begeleiden en adviseren over onder meer de volgende onderwerpen:

In contact komen met onze advocaat gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht

Hebt u een geschil over uw logo, merk of handelsnaam? Gebruikt iemand zonder uw toestemming uw foto of portret? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze advocaat intellectuele eigendomsrecht. Dat kan zowel telefonisch (via: 0578-614029) als per mail (via: info@echtadvocatuur.nl). Uiteraard mag u ook binnenlopen in ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Epe (Veluwe) en u kunt ons goed bereiken vanuit de omliggende plaatsen zoals Emst, Heerde, Zwolle, Apeldoorn, Wapenveld en Nunspeet.

Onze specialisten
Meer info

Suzanne Buitenkamp

Advocaat

Meer info

Koen Horstman

Advocaat | Directeur