Bert Jan Souman

Advocaat | Partner

Bert Jan Souman

“De advocatuur is een prachtige manier om, met een set regels in de hand, oplossingen te zoeken voor soms ingewikkelde en lastige problemen. Het is mooi om te zien hoe het recht in veel gevallen tóch bijdraagt aan oplossing waar beide partijen mee verder kunnen.”

Bert Jan Souman is sinds 2004 advocaat en sinds 2007 aan ECHT advocatuur verbonden als advocaat/partner. Hij studeerde Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Als jurist bij GMV en Stichting Rechtsbijstand Interpolis en later als advocaat bij De Vries en Doornbos advocaten deed hij brede ervaring op.

Bert Jan heeft een boeiende rechtspraktijk. Het zwaartepunt hiervan ligt op het gebied van arbeidsrecht. Daarnaast heeft hij een gevarieerde proces- en adviespraktijk, met de nadruk op ondernemingsrecht en overeenkomstenrecht.

Met de specialisatieopleidingen Grotius Arbeidsrecht en Burgerlijk Procesrecht Magna Charta op zak, is hij derhalve dé specialist bij uitstek om u te voorzien van advies bij complexe vraagstukken. Hij is betrokken, daadkrachtig en is breed geïnteresseerd. Bert Jan is daarnaast regelmatig spreker op diverse seminars die door en met ECHT advocatuur worden georganiseerd.

Als lid van de Nederlandse Vereniging voor Procesrecht, lid van Via (Vereniging incasso Advocaten), lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Ressort Arnhem en lid van Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland blijft hij op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen binnen de advocatuur.

In het kort
Specialisatieopleiding Grotius Arbeidsrecht
Specialisatieopleiding Procesrecht Magna Charta
Nederlands Recht, Radboud Universiteit Nijmegen
Specialist arbeidsrecht
Ruime proces- en advieservaring

Arbeidsrecht* | Overeenkomstenrecht | Ondernemingsrecht | Burgerlijk Procesrecht*

e-mail: jl.souman@echtadvocatuur.nl
tel:  085-2108512


* Dit zijn de rechtsgebieden die zijn geregistreerd in het register van de Nederlandse orde van advocaten. Deze registratie verplicht de advocaat elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.