VACATURE VERVULD (beginnend of gevorderd) advocaat-medewerker - ECHT advocatuur

ECHT juridische oplossingen
< terug naar ECHT oplossingen overzicht
VACATURE VERVULD (beginnend of gevorderd) advocaat-medewerker

ECHT Advocatuur groeit…

met name op de zakelijke markt en zoekt daarom een

(beginnend of gevorderd) advocaat-medewerker

voor de civiele praktijk

Jij

bent al enkele jaren (of langer) met veel plezier advocaat. Je geniet van je vak en van je zaken. Je hebt kennis van zaken op het gebied van arbeidsrecht, overeenkomstenrecht en vastgoed. Die kennis deel je ook graag met anderen.

Je wilt graag meebouwen aan ons kantoor en weet van aanpakken. Je ziet de advocatuur niet als de kortste weg naar succes, maar vooral als een prachtig vak.

Je werkt, ook onder druk, gestructureerd en bewaart het overzicht. Daarbij ben je flexibel en schakel je snel. Tot slot ben je collegiaal, open en ambitieus, net als wij.

Wij

zijn een team van vier gedreven en ambitieuze advocaten, met uitstekende ondersteuning. Informeel, eerlijk en open;

zoeken uitbreiding voor onze rechtspraktijk, met name voor zaken op het gebied van overeenkomstenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Ons kantoor

is van oudsher gevestigd in Epe en richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. Wij zijn actief op diverse rechtsgebieden, met een focus overeenkomstenrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bouw-/huurrecht en het insolventierecht.

Contact

Wil je meer weten over ons kantoor? Kijk op www.echtadvocatuur.nl. Of bel met Luuk Steenbergen, te bereiken via 0578 – 614029.

Je sollicitatie ontvangen we het liefst per e-mail rgr.kleinlugtenbeld@echtadvocatuur.nl