VACATURE VERVULD advocaat / specialist insolventierecht - ECHT advocatuur

ECHT juridische oplossingen
< terug naar ECHT oplossingen overzicht
VACATURE VERVULD advocaat / specialist insolventierecht

                                    advocaat / specialist insolventierecht

Jij

bent een ervaren advocaat met interesse en aantoonbare ervaring in het insolventierecht. Jij hebt de Grotius opleiding of een andere specialisatieopleiding insolventierecht met goed gevolg afgerond. Je bent in staat zelfstandig faillissementen af te wikkelen.

Wij

zijn een team van vier ambitieuze gespecialiseerde advocaten, met hooggekwalificeerde ondersteuning. We streven een informele, eerlijke en open sfeer na, zowel onderling als met onze opdrachtgevers;

zoeken uitbreiding voor de insolventierechtpraktijk.

Ons kantoor

is van oudsher gevestigd in Epe en richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. Wij zijn actief op diverse rechtsgebieden, met een focus op overeenkomstenrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bouw- huurrecht en insolventierecht;

ons kantoor heeft een langetermijnstrategie bepaald die we de komende jaren willen gaan uitvoeren. Daar zul jij een rol in spelen, waarbij voor jou op termijn de mogelijkheid bestaat om te gaan participeren in de onderneming.

Contact

Wil je meer weten over ons kantoor? Kijk op www.echtadvocatuur.nl. Of bel met Luuk Steenbergen, te bereiken via 0578 – 614029.

Je sollicitatie ontvangen we het liefst per e-mail (rgr.kleinlugtenbeld@echtadvocatuur.nl).