Nieuwsbrief AVG 22-3-2018 - ECHT advocatuur

ECHT juridische oplossingen
< terug naar ECHT oplossingen overzicht
Nieuwsbrief AVG 22-3-2018

Beste relatie,
 
Vanaf 25 mei 2018 geldt er één centrale privacywet voor de verwerking van persoonsgegevens in de EU: De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

De AVG is een aanscherping van de Wet bescherming persoonsgegevens die op 25 mei 2018 komt te vervallen. De AVG heeft grote impact voor alle organisaties. Van multinationals tot midden- en kleinbedrijf, iedereen heeft te maken met deze regelgeving.
 
Op 19 maart jl. hebben wij een seminar georganiseerd over deze regelgeving. Wij kijken hier met plezier op terug. In de bijlage van dit bericht treft u een kopie van de gegeven presentaties aan.
 
Presentatie gemist of behoefte aan meer informatie? Wij maken graag een afspraak met u om u nader te informeren en een persoonlijk advies te geven. Wij bieden alle deelnemers van het seminar en onze relaties aan om kosteloos een korte check met u door te nemen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van waar u aan kunt werken om goed voorbereid te zijn op de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, dan kunt u per e-mail via d.kalvenhaar@echtadvocatuur.nl of via telefoonnummer 0578-614029 contact opnemen.

Klik hier voor de presentatie