Insolved - ECHT advocatuur

ECHT insolventierecht oplossingen
< terug naar ECHT oplossingen overzicht
Insolved

Insolved. Snel en effectief schulden saneren.

"Een werknemer met schulden kost ongeveer EUR 13.000,00 per jaar."

Als insolventierechtspecialisten en arbeidsrechtspecialisten zagen we dat veel werkgevers worstelen met de schuldenproblematiek van werknemers. Onder meer door het Nibud is veel onderzoek naar de kosten van een werknemer met schulden gedaan. Daaruit blijkt dat werknemers vaker ziek en minder productief zijn wanneer zij te maken hebben met schulden. Daar komt de belasting op de administratie of HR afdeling van de werkgever bij. Die is vaak groot door bijvoorbeeld de loonbeslagen. Het oplossen van de problemen kost veel tijd. Soms jaren! Als de ene schuld is opgelost, komt de ander boven water. Vaak speelt de kwestie tijd daarbij een grote rol.

Dat kan anders! Wij hebben gezocht naar een oplossing om die problemen snel op te lossen en hebben een oplossing gevonden. Voor de uitvoering van die oplossing zijn we een samenwerking aangegaan met Insolved.

Insolved is een onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het snel en effectief oplossen van een schuldenproblematiek.

Insolved brengt de rust terug en zorgt binnen twee tot vier maanden voor een oplossing voor de schulden. Het slagingspercentage is bijna 100%.

Insolved probeert in samenwerking met ons (ECHT Advocatuur) een akkoord met de schuldeisers tot stand te brengen. Dit akkoord houdt in dat alle schuldeisers een deel van hun vordering betaald krijgen. Als de schuldeisers niet vrijwillig instemmen met het voorstel, zal het voorstel aan de rechter worden voorgelegd. De werkwijze voor het oplossen van de schulden is vernieuwend, waarmee een korte looptijd, een hoog slagingspercentage en een vast tarief garandeerd kan worden. Snel en effectief!

Voor meer informatie over Insolved verwijzen wij naar de site van Insolved (www.insolved.nl)

Insolved. Een investering in uw werknemer!