ECHT Incasso Epe

ECHT juridische oplossingen
< terug naar ECHT oplossingen overzicht
ECHT Incasso Epe

Incasso's

Aan het incasseren van een vordering lijkt vaak geen moeilijk juridisch geschil ten grondslag te liggen. Soms blijkt tijdens de procedure echter dat het geschil wordt onderschat. Dat kunt u voorkomen door uw vordering bij een advocaat neer te leggen.

In ECHT advocatuur zijn al onze rechtsgebieden ondergebracht. Onlangs hebben wij onze visie op onze bedrijfsstructuur verder vormgegeven. Dit heeft geresulteerd in een naamswijziging binnen ons kantoor. ECHT incasso oplossingen is de nieuwe naam van K2S Incasso Advocaten en is tevens onderdeel van onze vennootschap.

Wist u overigens dat u met een incassoabonnement van ECHT incasso oplossingen aanzienlijke korting op het uurtarief van ECHT advocatuur krijgt?

Binnen het ECHT Incasso abonnement ligt het uurtarief voor onze advocaten op € 165,00 per uur excl. BTW, ook als de procedure die u wilt voeren niet is aan te merken als een incassoprocedure. Bijvoorbeeld bij een arbeidsgeschil. Geeft u de voorkeur aan een bepaalde advocaat, dan zal het reguliere tarief van de advocaat van uw keuze in rekening worden gebracht.

Voor eventuele vragen omtrent het voorgaande kunt u zich wenden tot mevrouw Dyane Kalvenhaar, relatiemanager bij ECHT advocatuur, te bereiken via telefoonnummer 0578-614029 of per e-mail: d.kalvenhaar@echtadvocatuur.nl