Advocatenkantoor Epe, advocaat

ECHT juridische oplossingen
< terug naar ECHT oplossingen overzicht
R.G.R. Kleinlugtenbeld (Romayke)

R.G.R. Kleinlugtenbeld (Romayke)

R.G.R. Kleinlugtenbeld (Romayke)

LinkedIn

Kantoormanager

“Betrokken, oog voor detail en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dit zijn kenmerken die op mij van toepassing zijn. Ik streef naar een hoog kwaliteitsniveau en zie mogelijkheden in plaats van problemen. Ik heb affiniteit met alle zaken omtrent HR en krijg energie van het motiveren en excelleren van het team”.

In haar rol van kantoormanager is Romayke Kleinlugtenbeld belast met het dagelijks management van kantoor. Zij geeft leiding aan de ondersteuning, begeleidt en coacht medewerkers waar nodig en draagt bij aan de juridische assistentie aan de advocaten. Daarnaast ondersteunt zij de vennoten bij de uitvoering van het beleid en is zij betrokken bij besluitvormingsprocessen. Ze is verantwoordelijk voor de werving & selectie van diverse functies binnen het kantoor. Daarnaast is zij betrokken bij zaken omtrent de in- en uitdiensttreding van personeel en overige voorkomende HR-gerelateerde taken. Tevens is zij praktijkopleider voor stagiairs op ondersteunende functies.

Romayke heeft de opleiding HBO arbeidsrecht succesvol afgerond. Daarnaast beschikt zij over een propedeusediploma HBO rechten en heeft zij de Basisopleiding Nederlands Recht gevolgd. Onlangs heeft zij de cursus Verandermanagement & Leadership afgerond. De kennis die zij door haar jarenlange werkervaring in verschillende rollen heeft opgedaan is daarnaast een stevige basis voor haar verantwoordelijke functie.

Romayke is voormalig lid van de werkgroep kinderactiviteiten van Wijkvereniging WVF.

In het kort

Verandermanagement & Leadership, Utrecht Business School

HBO arbeidsrecht, NCOI Hogeschool

HBO rechten propedeuse, Hogeschool Windesheim

Basisopleiding Nederlands Recht, OSR juridische opleidingen

Ondernemer/Manager, Deltion College

Internationale handel/Groothandel, Deltion College

e-mail: rgr.kleinlugtenbeld@echtadvocatuur.nl

tel: (+31)(0)578-614 029

fax: (+31)(0)578-627 249