Advocatenkantoor Epe, advocaat

ECHT juridische oplossingen
< terug naar ECHT oplossingen overzicht
P.P.E. Buchele (Priscilla)

P.P.E. Buchele (Priscilla)

P.P.E. Buchele (Priscilla)

LinkedIn

Juridisch ondersteuner

“Werken in de advocatuur betekent voor mij dat geen één dag hetzelfde is. Het is een uitdaging om met een sterk team toe te werken naar juridische oplossingen. Dit in combinatie met het ondersteunen van de curatoren in faillissementen maakt mijn baan tot de leukste die er is.”

Priscilla Buchele is het eerste aanspreekpunt voor klanten en is daarmee het ‘visitekaartje’ van ons kantoor. Als juridisch ondersteuner heeft zij heel diverse werkzaamheden, van (telefonisch) klantcontact tot het ondersteunen van de advocaten op diverse rechtsgebieden.

Priscilla ondersteunt daarnaast de curatoren bij faillissementen. Zo is zij (mede) het aanspreekpunt voor crediteuren en medewerkers en vervult zij een actieve rol bij de vastlegging van faillissementsverslagen.

Priscilla heeft onlangs de premaster Rechtsgeleerdheid met civiel effect aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond en zal binnenkort starten met haar master Nederlands Recht. Hiervoor heeft zij de opleiding HBO-rechten en de leergang WSNP met goed gevolg afgerond. In het verleden is Priscilla werkzaam geweest als faillissementsmedewerker en bewindvoerder WSNP i.o.

In het kort

Premaster rechtsgeleerdheid, Erasmus universiteit Rotterdam

HBO-rechten, Hogeschool van Amsterdam

Leergang WSNP 2013, OSR Juridische Opleidingen

Muziektheater, Fontys Conservatorium Tilburg

e-mail: ppe.buchele@echtadvocatuur.nl

tel: (+31)(0)578-614 029

fax: (+31)(0)578-627 249