Advocatenkantoor Epe, advocaat

ECHT juridische oplossingen
< terug naar ECHT oplossingen overzicht
J.M.T. Looman (Tannie)

J.M.T. Looman (Tannie)

J.M.T. Looman (Tannie)

LinkedIn

Faillissementsmedewerkster/juridisch ondersteuner

“De faillissementen van bedrijven in verschillende sectoren, het verschil in omvang van de bedrijven en de diversiteit van de juridische vraagstukken in een faillissement maken mijn werk interessant en uitdagend”.

Tannie Looman heeft als faillissementsmedewerkster/juridisch ondersteuner veel ervaring in het assisteren van curatoren bij faillissementen. Tot haar taken en verantwoordelijkheden behoren onder meer het veiligstellen van de administratie, het inventariseren van de activa, het in kaart brengen van de vorderingen en de schulden van de failliet, en het assisteren van onze curatoren bij het doen van onderzoek naar de oorzaken van het faillissement. Daarnaast is zij eerste aanspreekpunt voor crediteuren en medewerkers en vervult zij een actieve rol bij de vastlegging van faillissementsverslagen.

Tannie heeft de opleiding HBO rechten met goed gevolg afgerond. Haar afstudeeropdracht met als titel “ZSM aanpak” heeft zij uitgevoerd bij politie Amsterdam-Amstelland. Om zich verder te ontwikkelen heeft zij in 2015 de leergang WSNP gevolgd. Daarnaast is Tannie als bewindvoerder verbonden aan SB schuldsanering, waarmee ECHT advocatuur een samenwerkingsverband heeft.

Tannie is actief lid van JCI 't Gelre Epe.

In het kort

Leergang WSNP, OSR juridische opleidingen

HBO rechten, Hogeschool Arnhem en Nijmegen

Faillissementsmedewerkster/juridisch ondersteuner ECHT advocatuur

Bewindvoerder SB Schuldsanering

e-mail: jmt.looman@echtadvocatuur.nl

tel: (+31)(0)578-614 029

fax: (+31)(0)578-627 249