Advocatenkantoor Epe, advocaat

ECHT juridische oplossingen
< terug naar ECHT oplossingen overzicht
D. Kalvenhaar (Dyane)

D. Kalvenhaar (Dyane)

D. Kalvenhaar (Dyane)

LinkedIn

Relatiemanager

“Ik vind mijn werk leuk, omdat ik veel klantencontact heb via de verkoop van incasso abonnementen, maar ook via de seminars die wij organiseren. In mijn ogen is het belangrijk om klanten tijdig te informeren over de actuele wetswijzigingen en juist seminars lenen zich daar goed voor. Het is informatief en tevens een goede gelegenheid om te netwerken.”

Dyane Kalvenhaar heeft, na eigenaresse te zijn geweest van Bloembinderij Daffodil, de overstap gemaakt naar de incassobranche. Na jarenlang actief te zijn geweest als accountmanager heeft zij vervolgens de overstap gemaakt naar de incassopraktijk van ECHT advocatuur. Zij kan u dan ook alles vertellen over onze incassopraktijk. Daarnaast zet Dyane zich bij ECHT advocatuur in en ondersteunt zij bij alle voorkomende marketingactiviteiten. Ook bij het organiseren van seminars met en door ECHT advocatuur is zij een waardevolle kracht.

In haar vrije tijd is Dyane lid van de sponsorcommissie TC’91 Stadshagen te Zwolle en MR-lid van OBS de Krullevaar te Stadshagen.

In het kort

Training Praktische Marketing, ICM opleidingen en trainingen

Middenstandsdiploma

Opleiding vakbekwaam bloemsierkunst

e-mail: d.kalvenhaar@echtadvocatuur.nl

tel: (+31)(0)578-614 029

fax: (+31)(0)578-627 249